KAF-1 Video Ders Paketi

Toplam 424 sayfadan oluşan KAF-1 kitabındaki konuların tamamının anlatımını ve soru çözümlerini içeren bu paketi satın alarak 365 GÜN BOYUNCA dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz.

KAF-2 Video Ders Paketi

Toplam 424 sayfadan oluşan KAF-2 kitabındaki konuların tamamının anlatımını ve soru çözümlerini içeren bu paketi satın alarak 365 GÜN BOYUNCA dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz.

KAF-3 Video Ders Paketi

Toplam 480 sayfadan oluşan KAF-3 kitabındaki konuların tamamının anlatımını ve soru çözümlerini içeren bu paketi satın alarak 365 GÜN BOYUNCA dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz.

KAF-4 Video Ders Paketi

Toplam 360 sayfadan oluşan KAF-4 kitabındaki konuların tamamının anlatımını ve soru çözümlerini içeren bu paketi satın alarak 365 GÜN BOYUNCA dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz.

Matematikte en ince detaylara hükmedin.


SINAV ODAKLI

TYT-AYT-DGS-KPSS-ALES sınavlarına güncel müfredatlarla hazırlanın. ÖSYM tarzında hazırladığımız ders içerikleri ve sorularla sınavda bir adım önde olun.

ÖZEL DERS KONSEPTİ

Hem hızlı hem de sınırsız.
Bire-bir ders anlatımı konseptinde gerçekleştirilen tüm ders videolarıyla kendinizi özel derste hissedeceksiniz.

DİLEDİĞİN YERDEN İZLE

İnternetiniz varsa her şey tamam :) Bilgisayardan, cep telefonundan, tabletten hatta akıllı televizyondan bile derslerimizi izleyebilirsiniz.

KONULARI ÖĞRENİN

Satın aldığınız ders videolarını hayalkurun.com hesabınıza giriş yaparak 365 GÜN BOYUNCA, tekrar tekrar izleyebilirsiniz.

ÇÖZÜMLERİ İNCELEYİN

Satın aldığınız ders videosuyla birlikte derslerin ÇÖZÜMLÜ PDF'lerine de ulaşabilirsiniz. Bu pdflerin çıktısını alıp kendi notlarınızı oluşturabilirsiniz.

TEKNİK DESTEK

Sorunlarınızı çözmekten mutluluk duyarız. İLETİŞİM SAYFASI'nda bulunan numaralarımızdan bizlere ulaşabilir ya da mail atabilirsiniz.

Öne Çıkan Dersler

Tüm Dersler